söndag 13 mars 2011

Smakstarka kycklingklubbor

Då dagen fick gå i enkelhetens tecken blev middagen marinerade kycklingklubbor.

Ingredienser:
Kycklingklubbor
Rapsolja
Kinesisk soya
Dijonsenap
Tomatpure
Kryddor (svartpeppar, paprika, örter och vadhelst som passar)

Gör såhär:
  1. Blanda ihop marinaden. Den ska bli rätt tjock.
  2. Lägg de tinade kycklingklubborna och låt dra i marinaden några timmar, gärna längre.
  3. Lägg kycklingklubborna i en ugnsfast form och pensla på mer av marinaden som är kvar!
  4. Tillaga i ung till köttsaften är klar.
  5. Lägg över kycklingklubborna på ett fat och vispa ner grädde och ev. redning i ugnsformen så du får upp alla smaker. Vips, så har du en underbar sås till!

Voila. Finns inget lättare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar